Eikö tavallinen välipalalautanen innosta? Näin voit tehdä siitä ainutlaatuisen! | McCain Foodservice
Eikö tavallinen välipalalautanen innosta? Näin voit tehdä siitä ainutlaatuisen!
Borrelplank_mccain-1

Välipalalautanen sopii mihin vain. Terassille, juhliin ja jopa rentoihin hetkiin kotona. Mutta enää välipalalautaselle ei vain leikata paria palaa juustoa, laiteta makkarasiivuja ja viimeistellä oliiveilla. Hämmästytä asiakkaitasi todella ainutlaatuisella välipalalautasella, mutta mitä siihen tarvitaan?

Mistä hyvä välipalalautanen koostuu?

 • Varmista, että sinulla on hyvä tarjoilulauta tai -lautanen
  Hyvä tarjoilulauta on tietysti olennainen osa herkullista välipalalautasta. Joten varmista, että sinulla on suuri lauta, jossa on runsaasti tilaa kaikille herkuille. Tällä hetkellä oliivipuulaudat ovat erityisen suosittuja. Nämä näyttävät vankoilta ja niissä on runsaasti tilaa. Älä anna ajatuksen yhdestä laudasta rajoittaa sinua, vaan tarjoile asiakkaille heidän haluamiaan herkkuja. Voit esimerkiksi tarjota valikoiman pienempiä lautoja.
 • Makupalat
  Makupalat kuuluvat olennaisena osana kaikille välipalalautasille. Kun valmistat välipalalautasta, muista asiakkaiden toiveet. Tiedosta gluteeniallergiat, kasvissyöjät ja vegaanit sekä muut ruokavaliomieltymykset ja -vaatimukset. Lyhyesti sanottuna, varmista, että asiakkaasi näkevät helposti, mitkä makupalat ovat heille turvallisia nauttia huoletta. Voit esimerkiksi tarjota erillisen laudan kasvismakupaloilla. Näin osoitat selvästi ymmärtäväsi asiakkaiden toiveet, voit mukautua niihin ja välttää virheitä.
 • Asettelu
  Välipalalaudan ei tarvitse olla jäykästi järjestetty, vaan se voi olla täydellinen sekoitus herkullisia makupaloja. Kokoa samanlaisia tuotteita yhteen ja täytä jäljellä oleva tila esimerkiksi patonkiviipaleilla, hedelmälohkoilla, kastikkeilla ja dipeillä. Varmista, että välipalalautanen näyttää täydeltä ja leikkisältä.
 • Erotu
  Poista vanhanaikaiset juustokuutiot, makkaraviipaleet ja oliivit, ja anna sen sijaan asiakkaille todellinen välipalalauta, josta he todella nauttivat. Yllätä asiakkaasi esimerkiksi herkullisilla alkupaloilla, joista he voivat nauttia mihin aikaan päivästä vain. Maukkaista Mozzarella-tikuista Chili Cheece -juustonugetteihin.

Asiakkaasi haluavat nauttia herkullisia välipaloja milloin tahansa, mutta haluavat myös nähdä monipuolista tarjontaa. P!CKERS-tuotteillamme varmistat, että ruokalistallasi on kattava valikoima herkkuja. Voit lisätä nämä herkulliset liha-, kasvis- ja juustoalkupalat lisukkeeksi välipalalautasille tai pääruoalle, tai jopa takeaway-välipalaksi!

Maiskutatko jo suutasi? Sitten meillä on sinulle hyviä uutisia! Voit nyt kokeilla uusia P!CKERS-tuotteitamme ilmaiseksi. Tilaa ilmainen maistiaispakkaus alta.

Onko sinulla kysyttävää tai kerrottavaa? Ota yhteyttä!
Aiheeseen liittyvät viestit
Surecrisp_mccain
Olet kotona ja mielesi tekee rapeita ranskanperunoita. Nykyisin herkullisimmat annokset saat suoraan kotiovellesi vain muutamalla napin painalluksella. Mutta kuinka suuri pettymys onkaan, kun lisukeranskalaiset saapuvat pehmeinä ja vetisinä. Onneksi se on nyt menneisyyttä! Kerromme sinulle, kuinka pidät ranskanperunat kuumina ja rapeina paljon kauemmin.
Surecrisp_mccain
Kuinka voit taata kuumat ja rapeat ranskanperunat?
Nacho-Cheese-1@2x-1
Alankomaissa olemme yhä tietoisempia siitä, mitä syömme. Kasvissyöjien määrä kasvaa Alankomaissa, mutta myös fleksitarismi on kasvussa. Jopa 43 % hollantilaisista ei syö lihaa joka päivä, vaan valitsee lihankorvikkeet sekä kotona että syödessään ulkona. Siksi on tärkeää tarjota tasapainoinen ruokalista, jotta jokainen vieras voi nauttia vierailustaan luonasi tai terassilla optimaalisella tavalla!
Nacho-Cheese-1@2x-1
Näin laitat kasvisvaihtoehtoja ruokalistallesi!
sharers@2x-kopiëren-1
Pääruoaksi, nopeana välipalana tai lisukkeena: ranskanperunat ovat suositumpia kuin koskaan! Ranskanperunat tai vain ranskalaiset: sillä ei ole väliä, millä nimellä kutsut niitä. Meille kyse on mausta ja kuuluisasta rapeasta kuoresta, joka takaa, että asiakkaasi nauttivat perunoista, joissa on rapea suutuntuma.
sharers@2x-kopiëren-1
Yllätä vieraasi ranskanperunoilla!
Kaipaatko inspiraatiota? Tutustu Instagramiimme
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.