Kuinka voit taata kuumat ja rapeat ranskanperunat? | McCain Foodservice
Kuinka voit taata kuumat ja rapeat ranskanperunat?
Surecrisp_mccain

Olet kotona ja mielesi tekee rapeita ranskanperunoita. Nykyisin herkullisimmat annokset saat suoraan kotiovellesi vain muutamalla napin painalluksella. Mutta kuinka suuri pettymys onkaan, kun lisukeranskalaiset saapuvat pehmeinä ja vetisinä. Onneksi se on nyt menneisyyttä! Kerromme sinulle, kuinka pidät ranskanperunat kuumina ja rapeina paljon kauemmin.

On tärkeää, että ranskanperunat säilyvät kuumina ja rapeina. Riippumatta siitä toimitettiinko ne kotiin, käytiinkö ne noutamassa, tarjoiltiinko ne huoneeseen vai syötiinkö ne paikanpäällä. Haluat tarjota asiakkaillesi vain parasta, myös heillä kotona. Tiesitkö, että yli 66 %* asiakkaista, jotka tilaavat ruokaa kotiin, jättävät tietoisesti ranskanperunat tilaamatta? Vain siksi, että he pelkäävät pettyvänsä vetisiin ranskanperunoihin. Joten, ravintola-alan yrittäjänä menetät tuloja vetisien ranskanperunoiden vuoksi. Mutta kuinka varmistat, että ranskanperunat säilyvät kauemmin sekä kuumina että rapeina?

McCain esittelee rapeimmat ranskanperunat ikinä

McCainilla olemme löytäneet ratkaisun siihen. Viime vuosina olemme työskennelleet ahkerasti löytääksemme ratkaisun edellä mainittuun ongelmaan. Entä lopputulos? SureCrisp-ranskanperunamme. Olemme niin varmoja, että ranskalaisemme ovat kaikkein rapeimpia, että nimesimme ne sen mukaisesti!

Kuinka saavutimme tämän? Kiitos edistyneen taikinateknologiamme! Se on näkymätön pinnoite perunoissamme, joka varmistaa, että ranskanperunat pysyvät rapeina pitkään. Tämä yhdessä erityisten toimitustapojen kanssa varmistaa, että ranskanperunat pysyvät kuumina ja rapeina toimituspussissa jopa 20 minuutin ajan. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että asiakkaasi saavat vain parasta ja voit toimittaa asiakkaille kotiin huoletta.

Mutta onko meille hyötyä 20 minuutista lisäaikaa? Käytännössä se tarkoittaa suurempaa asiakastyytyväisyyttä, mahdollisuutta laajentaa toimitusaluettasi tämän takuun perusteella ja siten saada lisää tilauksia. Tilanne, josta kaikki hyötyvät.

Toki tiedämme, että puhe on halpaa ja siksi voit kokeilla SureCrisp-tuotteita itse ilmaiseksi! Tilaa ilmainen maistiaispakkaus ja valmistaudu hämmästymään.

Onko sinulla kysyttävää tai kerrottavaa? Ota yhteyttä!
Aiheeseen liittyvät viestit
Borrelplank_mccain-1
Välipalalautanen sopii mihin vain. Terassille, juhliin ja jopa rentoihin hetkiin kotona. Mutta enää välipalalautaselle ei vain leikata paria palaa juustoa, laiteta makkarasiivuja ja viimeistellä oliiveilla. Hämmästytä asiakkaitasi todella ainutlaatuisella välipalalautasella, mutta mitä siihen tarvitaan?
Borrelplank_mccain-1
Eikö tavallinen välipalalautanen innosta? Näin voit tehdä siitä ainutlaatuisen!
Nacho-Cheese-1@2x-1
Alankomaissa olemme yhä tietoisempia siitä, mitä syömme. Kasvissyöjien määrä kasvaa Alankomaissa, mutta myös fleksitarismi on kasvussa. Jopa 43 % hollantilaisista ei syö lihaa joka päivä, vaan valitsee lihankorvikkeet sekä kotona että syödessään ulkona. Siksi on tärkeää tarjota tasapainoinen ruokalista, jotta jokainen vieras voi nauttia vierailustaan luonasi tai terassilla optimaalisella tavalla!
Nacho-Cheese-1@2x-1
Näin laitat kasvisvaihtoehtoja ruokalistallesi!
sharers@2x-kopiëren-1
Pääruoaksi, nopeana välipalana tai lisukkeena: ranskanperunat ovat suositumpia kuin koskaan! Ranskanperunat tai vain ranskalaiset: sillä ei ole väliä, millä nimellä kutsut niitä. Meille kyse on mausta ja kuuluisasta rapeasta kuoresta, joka takaa, että asiakkaasi nauttivat perunoista, joissa on rapea suutuntuma.
sharers@2x-kopiëren-1
Yllätä vieraasi ranskanperunoilla!
Kaipaatko inspiraatiota? Tutustu Instagramiimme
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.