Näin laitat kasvisvaihtoehtoja ruokalistallesi! | McCain Foodservice
Näin laitat kasvisvaihtoehtoja ruokalistallesi!
Nacho-Cheese-1@2x-1

Alankomaissa olemme yhä tietoisempia siitä, mitä syömme. Kasvissyöjien määrä kasvaa Alankomaissa, mutta myös fleksitarismi on kasvussa. Jopa 43 % hollantilaisista ei syö lihaa joka päivä, vaan valitsee lihankorvikkeet sekä kotona että syödessään ulkona. Siksi on tärkeää tarjota tasapainoinen ruokalista, jotta jokainen vieras voi nauttia vierailustaan luonasi tai terassilla optimaalisella tavalla!

Kasvisruokalistan hyödyt?

Ruokalista, joka sisältää kasvisvaihtoehtoja, ei vain lisää tarjontaa, vaan osoittaa myös, että yrityksesi on tietoinen sosiaalisista kysymyksistä. Lisäksi eri tutkimukset osoittavat merkittävää, 20 prosentin, tulojen kasvua, kun perinteistä ruokalistaa täydennetään erilaisilla kasvisruoilla. Tilanne, josta kaikki hyötyvät.

Jotta kaikki ravintolaasi asiakkaat myös löytävät nämä kasvisvaihtoehdot, usein suositellaan laittamaan kasvis- ja vegaanituotteet erilliseen osioon. Fleksitaristit eivät pidä itseään kasvissyöjinä, jolloin he todennäköisesti jättävät erillisen osion täysin huomiotta. Siksi sinun kannattaa laittaa kaikki kasvisvaihtoehdot “tavallisten” annosten kanssa listalle. Tämä auttaa kaikkia asiakkaitasi harkitsemaan myös kasvisvaihtoehtoja.

Lisäksi se tekee sinusta yrityksenä houkuttelevamman suuremmille ryhmille. Jokaisessa ryhmässä on monia erilaisia ruokavaliovaatimuksia ja mieltymyksiä. Onko ruokalistasi riittävän monipuolinen ja kattava? Sitten voit olla varma, että he palaavat! Kasvisruokien lisäämisen myötä annat ravintolasi, ruokapaikkasi tai bistrosi yleiskokemukselle buustia.

Kasvisvaihtoehdot

Kasviskorvikkeiden lisääminen ei tarkoita, että sinun on valmisteltava kokonaan uusi ruokalista. Kyse on pikemminkin vaihtoehdoista. Joten tarkastele huolellisesti nykyistä ruokalistaasi ja mieti, mitä variaatioita voisit luoda. Ruokalistasi esimerkiksi sisältää todennäköisesti jonkinlaisen hampurilaisen. Se olisi helppo korvata Kasvishampurilaisella. Tämä maukas kasvispihvi koostuu erilaisista vihanneksista, yrteistä ja mausteista, ja se on kuorrutettu rapealla korppujauhokerroksella. Näin voit olla varma, että asiakkaillesi vieraillesi herkullisen vaihtoehdon.

Välipalalautasen kokoamiseen on myös paljon vaihtoehtoja. Mukaan lukien kokonaan kasvisvälipaloista koostuvan lautasen luominen. Oletko kiinnostunut kasvisvaihtoehdoista, joita McCain tarjoaa yrityksellesi? Tutustu valikoimaamme!

Lisäksi McCain on koonnut erityisen PICKERS-kokoelman, joka koostuu kokonaan juustotuotteista. Näin voit helposti täydentää välipalalautasta esimerkiksi herkullisilla  Täydellinen fleksitariseille!

PS. Oletko utelias kokeilemaan sopivatko P!CKERS-tuotteemme yrityksellesi? Tilaa sitten ilmainen maistelupakkaus!

 

Onko sinulla kysyttävää tai kerrottavaa? Ota yhteyttä!
Aiheeseen liittyvät viestit
Borrelplank_mccain-1
Välipalalautanen sopii mihin vain. Terassille, juhliin ja jopa rentoihin hetkiin kotona. Mutta enää välipalalautaselle ei vain leikata paria palaa juustoa, laiteta makkarasiivuja ja viimeistellä oliiveilla. Hämmästytä asiakkaitasi todella ainutlaatuisella välipalalautasella, mutta mitä siihen tarvitaan?
Borrelplank_mccain-1
Eikö tavallinen välipalalautanen innosta? Näin voit tehdä siitä ainutlaatuisen!
Surecrisp_mccain
Olet kotona ja mielesi tekee rapeita ranskanperunoita. Nykyisin herkullisimmat annokset saat suoraan kotiovellesi vain muutamalla napin painalluksella. Mutta kuinka suuri pettymys onkaan, kun lisukeranskalaiset saapuvat pehmeinä ja vetisinä. Onneksi se on nyt menneisyyttä! Kerromme sinulle, kuinka pidät ranskanperunat kuumina ja rapeina paljon kauemmin.
Surecrisp_mccain
Kuinka voit taata kuumat ja rapeat ranskanperunat?
sharers@2x-kopiëren-1
Pääruoaksi, nopeana välipalana tai lisukkeena: ranskanperunat ovat suositumpia kuin koskaan! Ranskanperunat tai vain ranskalaiset: sillä ei ole väliä, millä nimellä kutsut niitä. Meille kyse on mausta ja kuuluisasta rapeasta kuoresta, joka takaa, että asiakkaasi nauttivat perunoista, joissa on rapea suutuntuma.
sharers@2x-kopiëren-1
Yllätä vieraasi ranskanperunoilla!
Kaipaatko inspiraatiota? Tutustu Instagramiimme
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.