McCainin vihjeet kuinka selvitä ja muuttaa toimintasi turvallisiin ruokatoimituksiin | McCain Foodservice



Coronaviruksen COVID-19 levinneisyys, ja laajat toimet sen torjumiseksi ovat johtaneet ruokatoimitusten kysynnän nousuun. Monet kuluttajat maailmanlaajuisesti ovat tilanneet ruokatoimituksia siitä syystä, että heidät on käsketty pysyä tai he vapaaehtoisesti ovat pysyneet kotonaan. Ruokatoimitusten kysyntä on kasvanut useimmissa maissa, joissa viruksen leviäminen on ollut suurta.

USA:ssa FDA:nmukaan, tällä hetkellä ei ole todisteita siitä, että COVID-19 voi tarttua ruoan tai ruokapakkauksen kautta. WHO vahvistaa että COVID-19 tarttuu henkilöstä henkilöön yskimisen ilmahiukkasten kautta tai muista läheisistä suorista kontakteista. Entä pääseekö virus itse ruokaan? Ravintolat ja ruokapalvelut ovat hyvin säänneltyjä terveydenhuollon virkamiesten toimesta ja protokollat ovat olleet voimassa vuosia influenssan, noroviruksen, A-hepatiitin ja muiden virusten leviämisen välttämiseksi. Samat turvaprotokollat koskevat kaikkia, jotka käsittelevät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa. Varmista, että kuluttajasi ovat tietoisia tästä!



To find out more on our offer of the perfect delivery fries please contact us through e-mail: pia.mononen@mccain.com; jarmo.halttu@mccain.com