Mini Onion Rings | McCain Foodservice

TRENDIKÄS MAKU!

Maku, joka on kuluttajille jo tuttu pienessä muodossa. Pienet sipulirenkaat herättävät asiakkaiden mielenkiinnon.

MONIPUOLISET JA KAIKKIIN RUOKALISTOIHIN SOPIVAT

Voit olla luova ja käyttää pieniä sipulirenkaita koko päivän niiden monipuolisuuden ansiosta. Alkupalana, lisukkeena, jaettavissa annoksissa tai sen huipentavana osana – pienet sipulirenkaat ovat kaikissa muodoissa erinomainen tapa parantaa ruokalistaasi.

MUKAAN OTETTAVA

Erinomaisen päällystyksensä ansiosta sipulirenkaat pysyvät lämpimämpinä ja rapeampina pidemmän aikaa – ne ovat täydellisiä mukaan otettaviksi ja kotiin toimitettaviksi!

KATE

Alkupalat, lisukkeet ja naposteltavat kuuluvat kannattavimpiin lisukkeisiin ruokalistalla. Pienillä lisäyksillä ruokalistan perustarjontaan saa lisää voittoja.

Mini Onion Rings

Pienet sipulirenkaat sopivat täydellisesti mihin tahansa ruokalistaan, olivat ne sitten alkupaloja, jaettavia ruokia, lisukkeita tai aterian ainesosia. Tarjoa asiakkaillesi jotain uutta ja jännittävää!

PIENI KOKO, SUURET VOITOT!

Alkupalat, pienet annokset & baari naposteltavat kuuluvat kaikkein suurivoittoisimpiin ruokalistaluokkiin.

Tutkimus osoittaa, että asiakkaat pitävät nykyään pikkupurtavasta enemmän kuin täysistä annoksista, koska he kokevat sen ”palkitsevammaksi” ja suuremman tyytyväisyyden tunteen antavaksi ruoaksi*

SAADAKSESI TIETÄÄ LISÄÄ LATAA NYT MEIDÄN ESITTEEMME!

TUTUSTU PIENTEN SIPULIRENKAIDEN SUUREEN VOIMAAN

Pienet sipulirenkaat sopivat täydellisesti mihin tahansa ruokalistasovellukseen, olivat ne sitten välipaloja, jaettavia ruokia, lisukkeita tai annoksen ainesosia – tarjoa asiakkaillesi jotain uutta ja innostavaa!

Related Contents

Source: *Food navigator, bite-size foods are more rewarding, study suggests(2017)