Kiitos pyynnöstäsi! | McCain Foodservice

Kiitos pyynnöstäsi!

Olemme vastaanottaneet pyyntösi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Seuraa meitä:

Ehkä nämä viestit kiinnostavat sinua

Borrelplank_mccain-1
Välipalalautanen sopii mihin vain. Terassille, juhliin ja jopa rentoihin hetkiin kotona. Mutta enää välipalalautaselle ei vain leikata paria palaa juustoa, laiteta makkarasiivuja ja viimeistellä oliiveilla. Hämmästytä asiakkaitasi todella ainutlaatuisella välipalalautasella, mutta mitä siihen tarvitaan?
Borrelplank_mccain-1
Eikö tavallinen välipalalautanen innosta? Näin voit tehdä siitä ainutlaatuisen!
Surecrisp_mccain
Olet kotona ja mielesi tekee rapeita ranskanperunoita. Nykyisin herkullisimmat annokset saat suoraan kotiovellesi vain muutamalla napin painalluksella. Mutta kuinka suuri pettymys onkaan, kun lisukeranskalaiset saapuvat pehmeinä ja vetisinä. Onneksi se on nyt menneisyyttä! Kerromme sinulle, kuinka pidät ranskanperunat kuumina ja rapeina paljon kauemmin.
Surecrisp_mccain
Kuinka voit taata kuumat ja rapeat ranskanperunat?
Nacho-Cheese-1@2x-1
Alankomaissa olemme yhä tietoisempia siitä, mitä syömme. Kasvissyöjien määrä kasvaa Alankomaissa, mutta myös fleksitarismi on kasvussa. Jopa 43 % hollantilaisista ei syö lihaa joka päivä, vaan valitsee lihankorvikkeet sekä kotona että syödessään ulkona. Siksi on tärkeää tarjota tasapainoinen ruokalista, jotta jokainen vieras voi nauttia vierailustaan luonasi tai terassilla optimaalisella tavalla!
Nacho-Cheese-1@2x-1
Näin laitat kasvisvaihtoehtoja ruokalistallesi!