McCainilla olemme ottaneet kestävän kehityksen vakavasti jo vuosikymmenien ajan. Tunnustamme kuitenkin tarpeen nopeuttaa toimiamme nyt enemmän kuin koskaan. Me täällä McCainilla uskomme, että meidän on suojeltava viljelijöitämme ja turvattava maatalouden tulevaisuus. Meidän on jatkettava kasvua samalla kun vähennämme ympäristövaikutuksiamme ja kehitämme uusia kestäviä viljelymalleja.
Siksi olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen tavoitteen vähentää hiilidioksidipäästöjä 50 prosentilla vuoteen 2030 mennessä!


Pienillä askelilla kohti 100% kierrätettävää pakkausta

Meillä on maailmanlaajuinen tavoitse saada pakkausmateriaalimme 100% kierrätettäviä mutta sen lisäksi ne myös valmistettaisiin 100% kierrätetyistä materiaaleista!
Siirtyminen valkoisesta ruskeaan pakkaukseen parantaa ympäristöjalanjälkeämme huomattavasti.


HUOMIOITAVAN ARVOISIA ASIOITA:

    • Siirtymäaika alkaa helmikuun 2021 alussa. Vaihto tapahtuu asteittain, kaikille tuotteillemme.

 

    • Joissakin asiakastilauksissa on sekä valkoisia että ruskeita pakkauksia siirtymäajan vuoksi. Kuormalavan määritykset eivät muutu.

 

    • Uudella pakkauksella ei ole vaikutusta tuotekoodeihin, pakkauskokoon & tuotteiden säilytykseen, käsittelyyn, säilyvyysaikaan tai tilausprosessiin. Pakkauksen sinetöinti, lujuus eikä sen tuotanto muutu.

 

    • Sillä ei ole vaikutusta varastointiyksiköiden (SKU) tuotantoon/toimitukseen. Kyseessä on vaiheittainen muutos – ruskeat kartonkipakkaukset virtaavat tuotantoon samalla, kun valkoiset pakkaukset poistuvat.

 


Olemme sitoutuneita tekemään muutoksia mitkä hyödyttävät maapalloa, yhteisöjä ja ympäristöä