Yllätä vieraasi ranskanperunoilla!

Pääruoaksi, nopeana välipalana tai lisukkeena: ranskanperunat ovat suositumpia kuin koskaan! Ranskanperunat tai vain ranskalaiset: sillä ei ole väliä, millä nimellä kutsut niitä. Meille kyse on mausta ja kuuluisasta rapeasta kuoresta, joka takaa, että asiakkaasi nauttivat perunoista, joissa on rapea suutuntuma.

Jos haluat tarjoilla vieraillesi vain ranskanperunoita, ymmärrämme sen paremmin kuin kukaan muu. Siksi me McCainilla olemme työskennelleet ahkerasti juuri sen saavuttamiseksi. Tätä tarkoitusta varten olemme kehittäneet erityisen papupohjaisen kuorrutteen. Näin tapat kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Sen lisäksi, että ranskalaiset pysyvät rapeina paljon kauemmin, ne pysyvät myös lämpiminä niin paljon pidempään. Siksi voit olla varma, että asiakkaillesi tarjoillaan aina rapeimpia perunoita niin paikan päällä kuin kuljetettuna kotiin.

Millaisia ranskalaisia McCain tarjoaa?

Tietenkin tiedämme ranskanperunat kullankeltaisiksi perunatikuiksi, jotka paistuvat rasvakeittimessä. Aina ranskanperunoista lankkuperunoihin saakka, valinnanvaraa on ollut jo kauan aikaa. Mutta miten nämä koot vaikuttavat ranskanperunoihin? Mitä hyötyä siitä on sinulle yrittäjänä? Kerromme sinulle mielellämme!

Express Julienne: Nämä ovat valikoimamme ohuimmat ranskanperunat, vain 6 mm paksuja. Näiden ranskanperunoiden suuri etu on, että ne kypsyvät hyvin nopeasti. Vain 2 minuutissa Express Julienne-ranskanperunat ovat herkullisen rapeita ja valmiita tarjoiltaviksi. Nopean valmistusajan ansiosta voit palvella jopa 40 % enemmän asiakkaita tunnissa.

SureCrisp: SureCrisp-ranskanperunoita on saatavilla eri koossa, ihanteellinen valinta erilaisiin ravintoloihin ja kestitystoimintaan. Onko nopeudella merkitystä? Silloin voimme tarjota rapeimmat ranskanperunamme myös 6 mm paksuudessa. Sillä tavalla voit taatusti tarjoilla herkullisimpia ranskanperunoita hetkessä. Siten, tarjoat asiakkaillesi vastustamattomia tikkuperunoita. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi.

9 millimetrin ranskanperunamme ovat erittäin suosittuja ruokailijoiden keskuudessa, koska tämä koko on ihanteellinen annoskoon hallintaan. Se varmistaa, että saat korkeimman tuoton ranskanperuna-annoksesta. Minkä kokoisen valitsetkin, SureCrisp-tikkuperunat pysyvät lämpiminä ja rapeina erityisen pitkään. Riippumatta siitä, tarjoiletko asiakkaille pöytiin vai toimitatko heille kotiin, älä tingi laadusta!

Etsitkö sittenkin jotain erilaista? Tee muutoksia ja yllätä vieraasi erilaisilla ranskanperunoilla!

Kaikkien edellä lueteltujen perunoiden ja sirujen avulla voit olla varma, että asiakkaat nauttivat ruoasta, mutta joskus ruokalistalle on mukava sujauttaa jotakin erilaista. Meillä McCainilla on tämäkin hoidossa!

Crispers: Onko se ranskanperuna? Onko se sipsi? Jos jotain, ne ovat monipuolisia! Nämä V-muotoiset poimuperunat ovat luovimpia korvikkeita perinteisille ranskanperunoille. Tarjoile niitä lisukkeena tai lisää välipalalautaselle. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta Crispers-poimuperunat sopivat erinomaisen hyvin dippaukseen.

Sweet Potato Fries: Joskus haluat yllättää asiakkaasi ja siihen Sweet Potato Fries, eli bataattiranskalaiset sopivat erinomaisen hyvin. Näissä ranskalaisissa on makea maku ja ne tekevät lisukkeestasi juuri hieman erikoisemman. Sen on kuitenkin myös näytettävä hyvältä, ja bataattiranskalaisten avulla voit olla varma, että annoksesi on herättää huomiota.

Crinkle Fries: Tietenkin, syöminen luonasi on iloinen tapahtuma joka tapauksessa, mutta Crinkle Fries -poimuperunamme todella viimeistelevät juhlatunnelman. Näissä iloisen näköisissä ranskanperunoissa on yllättävä poimutus, joka tekee niistä vieläkin rapeampia.

Tietenkin meillä on paljon muutakin tarjottavaa kuin vain ranskanperunat! Löydät kaikki tuotteemme täältä!