Eikö tavallinen välipalalautanen innosta? Näin voit tehdä siitä ainutlaatuisen!

Välipalalautanen sopii mihin vain. Terassille, juhliin ja jopa rentoihin hetkiin kotona. Mutta enää välipalalautaselle ei vain leikata paria palaa juustoa, laiteta makkarasiivuja ja viimeistellä oliiveilla. Hämmästytä asiakkaitasi todella ainutlaatuisella välipalalautasella, mutta mitä siihen tarvitaan?

Mistä hyvä välipalalautanen koostuu?

 • Varmista, että sinulla on hyvä tarjoilulauta tai -lautanen
  Hyvä tarjoilulauta on tietysti olennainen osa herkullista välipalalautasta. Joten varmista, että sinulla on suuri lauta, jossa on runsaasti tilaa kaikille herkuille. Tällä hetkellä oliivipuulaudat ovat erityisen suosittuja. Nämä näyttävät vankoilta ja niissä on runsaasti tilaa. Älä anna ajatuksen yhdestä laudasta rajoittaa sinua, vaan tarjoile asiakkaille heidän haluamiaan herkkuja. Voit esimerkiksi tarjota valikoiman pienempiä lautoja.
 • Makupalat
  Makupalat kuuluvat olennaisena osana kaikille välipalalautasille. Kun valmistat välipalalautasta, muista asiakkaiden toiveet. Tiedosta gluteeniallergiat, kasvissyöjät ja vegaanit sekä muut ruokavaliomieltymykset ja -vaatimukset. Lyhyesti sanottuna, varmista, että asiakkaasi näkevät helposti, mitkä makupalat ovat heille turvallisia nauttia huoletta. Voit esimerkiksi tarjota erillisen laudan kasvismakupaloilla. Näin osoitat selvästi ymmärtäväsi asiakkaiden toiveet, voit mukautua niihin ja välttää virheitä.
 • Asettelu
  Välipalalaudan ei tarvitse olla jäykästi järjestetty, vaan se voi olla täydellinen sekoitus herkullisia makupaloja. Kokoa samanlaisia tuotteita yhteen ja täytä jäljellä oleva tila esimerkiksi patonkiviipaleilla, hedelmälohkoilla, kastikkeilla ja dipeillä. Varmista, että välipalalautanen näyttää täydeltä ja leikkisältä.
 • Erotu
  Poista vanhanaikaiset juustokuutiot, makkaraviipaleet ja oliivit, ja anna sen sijaan asiakkaille todellinen välipalalauta, josta he todella nauttivat. Yllätä asiakkaasi esimerkiksi herkullisilla alkupaloilla, joista he voivat nauttia mihin aikaan päivästä vain. Maukkaista Mozzarella-tikuista Chili Cheece -juustonugetteihin.

Asiakkaasi haluavat nauttia herkullisia välipaloja milloin tahansa, mutta haluavat myös nähdä monipuolista tarjontaa. P!CKERS-tuotteillamme varmistat, että ruokalistallasi on kattava valikoima herkkuja. Voit lisätä nämä herkulliset liha-, kasvis- ja juustoalkupalat lisukkeeksi välipalalautasille tai pääruoalle, tai jopa takeaway-välipalaksi!

Maiskutatko jo suutasi? Sitten meillä on sinulle hyviä uutisia! Voit nyt kokeilla uusia P!CKERS-tuotteitamme ilmaiseksi. Tilaa ilmainen maistiaispakkaus alta.

Kuinka voit taata kuumat ja rapeat ranskanperunat?

Olet kotona ja mielesi tekee rapeita ranskanperunoita. Nykyisin herkullisimmat annokset saat suoraan kotiovellesi vain muutamalla napin painalluksella. Mutta kuinka suuri pettymys onkaan, kun lisukeranskalaiset saapuvat pehmeinä ja vetisinä. Onneksi se on nyt menneisyyttä! Kerromme sinulle, kuinka pidät ranskanperunat kuumina ja rapeina paljon kauemmin.

On tärkeää, että ranskanperunat säilyvät kuumina ja rapeina. Riippumatta siitä toimitettiinko ne kotiin, käytiinkö ne noutamassa, tarjoiltiinko ne huoneeseen vai syötiinkö ne paikanpäällä. Haluat tarjota asiakkaillesi vain parasta, myös heillä kotona. Tiesitkö, että yli 66 %* asiakkaista, jotka tilaavat ruokaa kotiin, jättävät tietoisesti ranskanperunat tilaamatta? Vain siksi, että he pelkäävät pettyvänsä vetisiin ranskanperunoihin. Joten, ravintola-alan yrittäjänä menetät tuloja vetisien ranskanperunoiden vuoksi. Mutta kuinka varmistat, että ranskanperunat säilyvät kauemmin sekä kuumina että rapeina?

McCain esittelee rapeimmat ranskanperunat ikinä

McCainilla olemme löytäneet ratkaisun siihen. Viime vuosina olemme työskennelleet ahkerasti löytääksemme ratkaisun edellä mainittuun ongelmaan. Entä lopputulos? SureCrisp-ranskanperunamme. Olemme niin varmoja, että ranskalaisemme ovat kaikkein rapeimpia, että nimesimme ne sen mukaisesti!

Kuinka saavutimme tämän? Kiitos edistyneen taikinateknologiamme! Se on näkymätön pinnoite perunoissamme, joka varmistaa, että ranskanperunat pysyvät rapeina pitkään. Tämä yhdessä erityisten toimitustapojen kanssa varmistaa, että ranskanperunat pysyvät kuumina ja rapeina toimituspussissa jopa 20 minuutin ajan. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että asiakkaasi saavat vain parasta ja voit toimittaa asiakkaille kotiin huoletta.

Mutta onko meille hyötyä 20 minuutista lisäaikaa? Käytännössä se tarkoittaa suurempaa asiakastyytyväisyyttä, mahdollisuutta laajentaa toimitusaluettasi tämän takuun perusteella ja siten saada lisää tilauksia. Tilanne, josta kaikki hyötyvät.

Toki tiedämme, että puhe on halpaa ja siksi voit kokeilla SureCrisp-tuotteita itse ilmaiseksi! Tilaa ilmainen maistiaispakkaus ja valmistaudu hämmästymään.

Yllätä vieraasi ranskanperunoilla!

Pääruoaksi, nopeana välipalana tai lisukkeena: ranskanperunat ovat suositumpia kuin koskaan! Ranskanperunat tai vain ranskalaiset: sillä ei ole väliä, millä nimellä kutsut niitä. Meille kyse on mausta ja kuuluisasta rapeasta kuoresta, joka takaa, että asiakkaasi nauttivat perunoista, joissa on rapea suutuntuma.

Jos haluat tarjoilla vieraillesi vain ranskanperunoita, ymmärrämme sen paremmin kuin kukaan muu. Siksi me McCainilla olemme työskennelleet ahkerasti juuri sen saavuttamiseksi. Tätä tarkoitusta varten olemme kehittäneet erityisen papupohjaisen kuorrutteen. Näin tapat kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Sen lisäksi, että ranskalaiset pysyvät rapeina paljon kauemmin, ne pysyvät myös lämpiminä niin paljon pidempään. Siksi voit olla varma, että asiakkaillesi tarjoillaan aina rapeimpia perunoita niin paikan päällä kuin kuljetettuna kotiin.

Millaisia ranskalaisia McCain tarjoaa?

Tietenkin tiedämme ranskanperunat kullankeltaisiksi perunatikuiksi, jotka paistuvat rasvakeittimessä. Aina ranskanperunoista lankkuperunoihin saakka, valinnanvaraa on ollut jo kauan aikaa. Mutta miten nämä koot vaikuttavat ranskanperunoihin? Mitä hyötyä siitä on sinulle yrittäjänä? Kerromme sinulle mielellämme!

Express Julienne: Nämä ovat valikoimamme ohuimmat ranskanperunat, vain 6 mm paksuja. Näiden ranskanperunoiden suuri etu on, että ne kypsyvät hyvin nopeasti. Vain 2 minuutissa Express Julienne-ranskanperunat ovat herkullisen rapeita ja valmiita tarjoiltaviksi. Nopean valmistusajan ansiosta voit palvella jopa 40 % enemmän asiakkaita tunnissa.

SureCrisp: SureCrisp-ranskanperunoita on saatavilla eri koossa, ihanteellinen valinta erilaisiin ravintoloihin ja kestitystoimintaan. Onko nopeudella merkitystä? Silloin voimme tarjota rapeimmat ranskanperunamme myös 6 mm paksuudessa. Sillä tavalla voit taatusti tarjoilla herkullisimpia ranskanperunoita hetkessä. Siten, tarjoat asiakkaillesi vastustamattomia tikkuperunoita. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi.

9 millimetrin ranskanperunamme ovat erittäin suosittuja ruokailijoiden keskuudessa, koska tämä koko on ihanteellinen annoskoon hallintaan. Se varmistaa, että saat korkeimman tuoton ranskanperuna-annoksesta. Minkä kokoisen valitsetkin, SureCrisp-tikkuperunat pysyvät lämpiminä ja rapeina erityisen pitkään. Riippumatta siitä, tarjoiletko asiakkaille pöytiin vai toimitatko heille kotiin, älä tingi laadusta!

Etsitkö sittenkin jotain erilaista? Tee muutoksia ja yllätä vieraasi erilaisilla ranskanperunoilla!

Kaikkien edellä lueteltujen perunoiden ja sirujen avulla voit olla varma, että asiakkaat nauttivat ruoasta, mutta joskus ruokalistalle on mukava sujauttaa jotakin erilaista. Meillä McCainilla on tämäkin hoidossa!

Crispers: Onko se ranskanperuna? Onko se sipsi? Jos jotain, ne ovat monipuolisia! Nämä V-muotoiset poimuperunat ovat luovimpia korvikkeita perinteisille ranskanperunoille. Tarjoile niitä lisukkeena tai lisää välipalalautaselle. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta Crispers-poimuperunat sopivat erinomaisen hyvin dippaukseen.

Sweet Potato Fries: Joskus haluat yllättää asiakkaasi ja siihen Sweet Potato Fries, eli bataattiranskalaiset sopivat erinomaisen hyvin. Näissä ranskalaisissa on makea maku ja ne tekevät lisukkeestasi juuri hieman erikoisemman. Sen on kuitenkin myös näytettävä hyvältä, ja bataattiranskalaisten avulla voit olla varma, että annoksesi on herättää huomiota.

Crinkle Fries: Tietenkin, syöminen luonasi on iloinen tapahtuma joka tapauksessa, mutta Crinkle Fries -poimuperunamme todella viimeistelevät juhlatunnelman. Näissä iloisen näköisissä ranskanperunoissa on yllättävä poimutus, joka tekee niistä vieläkin rapeampia.

Tietenkin meillä on paljon muutakin tarjottavaa kuin vain ranskanperunat! Löydät kaikki tuotteemme täältä!