Maxi Chips – perunalastut lihan ja soijakastikkeen kera | McCain Foodservice
Uudet tuotteet
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Uudet tuotteet
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
facebook instagram
  • Alkuun
  • Tuotteet
  • Reseptioivalluksia
  • Tietoa McCainistä
  • TUOTTEIDEN TOIMITUS VINKIT
  • Kampanjat
  • Uutiset ja tapahtumat
  • Lataukset
  • Ota yhteyttä meihin
  • X
  • Alkuun
  • Tuotteet
  • Reseptioivalluksia
  • Tietoa McCainistä
  • TUOTTEIDEN TOIMITUS VINKIT
  • Kampanjat
  • Uutiset ja tapahtumat
  • Lataukset
  • Ota yhteyttä meihin

Maxi Chips – perunalastut lihan ja soijakastikkeen kera

Ainekset (4 annosta)

  •  280 g Maxi Chips -perunalastuja
  •  125 g nyhtölihaa
  •  50 g sieniä
  •  100 g kevätsipulia
  •  3 g valkosipulia
  •  3 g inkivääriä
  •  50 g soijakastiketta
  •  25 g lihalientä
  •  12,5 g oliiviöljyä

Paista ranskalaisia runsaassa oliiviöljyssä 175 asteessa reilun 3 minuutin ajan. Valuta talouspaperin päällä ja lisää ripaus suolaa.

Kun ranskalaiset ovat valumassa, käristä liha korkealla lämmöllä ja lisää kevätsipuli (aseta vihreä osa sivuun), paksuiksi viipaleiksi leikatut sienet sekä valkosipuli ja hienonnettu inkivääri.

Aseta ranskalaiset lautaselle ja asettele lihakäristys niiden päälle. Lisää lopuksi hienonnetun kevätsipulin vihreä osa.

Related Products

Maxi Chips – Perunalastu
  • Ehdot
  • Tietosuojakäytäntö
  • Sivustokartta

Copyright McCain Foods Ltd

www.mccain-foodservice.fi