Maxi Chips – perunalastut tartarkastikkeen ja savulohen kera | McCain Foodservice
Uudet tuotteet
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Uudet tuotteet
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
facebook instagram
  • Alkuun
  • Tuotteet
  • Reseptioivalluksia
  • Tietoa McCainistä
  • TUOTTEIDEN TOIMITUS VINKIT
  • Kampanjat
  • Uutiset ja tapahtumat
  • Lataukset
  • Ota yhteyttä meihin
  • X
  • Alkuun
  • Tuotteet
  • Reseptioivalluksia
  • Tietoa McCainistä
  • TUOTTEIDEN TOIMITUS VINKIT
  • Kampanjat
  • Uutiset ja tapahtumat
  • Lataukset
  • Ota yhteyttä meihin

Maxi Chips – perunalastut tartarkastikkeen ja savulohen kera

Ainekset (4 annosta)

  •  280 g Maxi Chips -ranskalaisia
  •  150 g majoneesia
  •  18,75 g jogurttia
  •  37,5 g kevätsipulia
  •  15 g suolakurkkua
  •  15 g kapriksia
  •  2,25 g persiljaa
  •  75 g savulohta

Paista ranskalaisia runsaassa oliiviöljyssä 175 asteessa reilun 3 minuutin ajan. Valuta talouspaperin päällä ja lisää ripaus suolaa.

Hienonna kevätsipuli, suolakurkku, kaprikset ja persilja. Sekoita ne majoneesin ja jogurtin kanssa.

Kaada tartarkastike ranskalaisten päälle ja ripottele sitten paloiteltu savulohi kastikkeen päälle.

Related Products

Maxi Chips – Perunalastu
  • Ehdot
  • Tietosuojakäytäntö
  • Sivustokartta

Copyright McCain Foods Ltd

www.mccain-foodservice.fi